Fietsverhuur door heel Nederland 30 jaar ervaring Hollandse fietsen Edam-Volendam / Laag-Holland
 
 
 
 

Over ons

“Met kwaliteit en service een bijdrage leveren aan een mooie dag of vakantie”

Sinds 1945

Ton Tweewielers Fietsverhuur komt voort uit Firma Kl. Ton & Zn (1945) en is vanaf 1980 gevestigd aan de Schepenmakersdijk in Edam. Van een winkel met fietsen en (cross)motoren heeft het bedrijf zich onder leiding van Friet Ton ontwikkeld tot een fietsverhuurbedrijf. Vanaf 2005 richt hij zich met zijn team zich vooral op het verhuren van fietsen, tandems en steps voor groepen op locatie door heel Nederland. Maar ook vanuit de shop in Edam kan men vertrekken voor een prachtige tocht in Laag Holland.

Fietsen, Tandems en Steps

De jarenlange ervaring met het verhuren heeft geleid tot kwaliteitsproducten, die in samenspraak met de fabrikant ontwikkeld en samengesteld worden. Continu worden de fietsen onderhouden in de eigen werkplaats.

  • Onze fietsen komen van AZOR Bike B.V.
  • De E-bikes zijn van het Zwitserse merk FLYER
  • De tandems worden ontworpen door Ronald Onderwater (Onderwaterfietsen)
  • 400 B2GO steps staan voor u klaar

 

Logistiek /vervoer

In de loop van de jaren is een wagenpark van 5 auto’s met dezelfde uitstraling aangekocht. De wagens zijn zodanig aangepast dat kleine en grote groepen snel van fietsen kunnen worden voorzien op diverse locaties. Ook binnen de milieuzones van de grote steden kunnen de wagens komen.

Organisatie

Meer dan 30 jaar ervaring maakt dat wij met u meedenken om een fietstocht goed in uw programma in te passen. Wij gaan echter niet op de stoel van de organisator zitten. Heldere afspraken vooraf, service bij het brengen en halen van de fietsen en een flexibele opstelling bij een onverwacht probleem moeten tot een zorgeloze fietstocht voor onze klant leiden.

Team

Friet Ton zet zich met zijn team van vijf vaste medewerkers en een hechte groep oproepkrachten in om van uw fietstocht een succes te maken. Alleen het weer hebben we niet in de hand!