Fietsverhuur door heel Nederland 30 jaar ervaring Hollandse fietsen Edam-Volendam / Laag-Holland
 
 
 

Tandems

De 65 tandems van Ton Tweewielers Fietsverhuur hebben traploze versnellingen en hydraulische remmen. De zadels zijn eenvoudig te verstellen.
 

Teamwork

Het fietsen op een tandem is een belevenis. Samenwerken en communiceren  is noodzakelijk op een tandem om vooruit te komen. De  tandems van Ton Tweewielers Fietsverhuur worden dan ook vaak ingezet om teambuilding te ondersteunen of samen iets bijzonders te doen.

Plezier en tips voor de veiligheid

Fietsen op een tandem is gewoon fietsen, maar toch net even anders. Met zijn allen  op de tandem levert altijd al veel voorpret op. Het begint al met de keuze wie met wie op de fiets gaat. Omdat voor Ton Tweewielers Fietsverhuur veiligheid  hoog in het vaandel staat worden aan het begin van de tocht  altijd een paar tips gegeven. Dit is even een heel serieus moment, maar draagt bij aan een tocht zonder brokken.

Beperking

Voor mensen met een visuele handicap of andere beperking kan een tandem de mogelijkheid bieden gewoon aan een fietstocht deel te nemen.
 

Tip!

Organiseert u voor een groep een tandemtocht houdt u er dan rekening mee, dat sommige mensen het fietsen op een tandem niet prettig vinden.