Fietsverhuur door heel Nederland 30 jaar ervaring Hollandse fietsen Edam-Volendam / Laag-Holland
 
 
 

Specialist Fietsverhuur aan groepen

Ton Tweewielers Fietsverhuur verzorgt de verhuur aan groepen van ca. 20 tot 600 personen. De breng- en haalservice biedt de mogelijkheid  de fietsen op locatie af te leveren. Met speciaal aangepaste vrachtwagens bereiken we plaatsen door heel Nederland en soms ook België. De klanten waaraan Ton Tweewielers  fietsen, tandems, steps en accessoires leveren zijn heel divers:

 

Ton Tweewielers Fietsverhuur past zich graag aan het programma van de klant aan. De breng- & haalservice en de mogelijkheid tot 48 uur voor levering het aantal te huren  fietsen te wijzigen maakt dat onze opdrachtgevers zich ook flexibel naar hun klanten kunnen opstellen. Bij een zeer slechte weersverwachting  is het zelfs mogelijk in overleg zonder kosten te annuleren en een regenprogramma.
 

Toeristen Edam-Volendam

De thuisbasis van Ton Tweewielers ligt in Edam, een prachtig vertrekpunt voor een mooie fietstocht door de polder of langs de kleine havensteden aan het IJsselmeer. Dit geldt voor particulieren, maar ook voor groepen. In de winkel van Ton Tweewielers wordt u graag geholpen aan een passende fiets en geven wij graag tips over onze mooie omgeving.
 

Regio

Ton Tweewielers Fietsverhuur draagt natuurlijk bij aan de promotie van de regio rondom Edam-Volendam. Samenwerking met hotels, campings en en B&B’s maken dat ook hun gasten op de fiets van Laag-Holland kunnen genieten.