Fietsverhuur door heel Nederland 30 jaar ervaring Hollandse fietsen Edam-Volendam / Laag-Holland
 
 
 
 

Fiets verhuur door heel Nederland

Ton Tweewielers Fietsverhuur is een professionele fietsverhuurder die werkt voor particulieren, evenementenbureau’s, touroperators, onderwijsinstellingen, bedrijven en verenigingen.  Het bedrijf is gespecialiseerd in fietsverhuur aan groepen (20-600 personen) op locatie. Van verhuur van een gewone fiets voor kinderen en volwassenen tot tandems, familietandems, steps en E-bikes.


Kwaliteit en diversiteit van materialen

Lekker op de fiets, gezellig samen op de tandem of heel sportief op de step. Dat zijn de gevoelens die moeten blijven hangen bij alle deelnemers na afloop van een dagje op pad of een hele vakantie. Ton Tweewielers kiest daarom voor kwaliteit, diversiteit in maatvoering en goed onderhoud van de fietsen.

 

Begeleiding

Vanaf het eerste contact probeert Ton Tweewielers Fietsverhuur met u mee te denken om het fietsen of steppen in uw programma in te passen. Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van fietsverhuur staat onze klant ter beschikking. Op locatie helpen wij iedereen op een passende fiets en nemen aan het einde van de tocht graag de fietsen persoonlijk weer aan. Direct contact draagt bij aan onze kwaliteit.
 

Breng- & haalservice

Fietsen, tandems, steps en accessoires kunnen gebracht en gehaald worden waar u wenst. Dat geeft u alle vrijheid bij het organiseren van een familie- of vriendendag, bedrijfs- of verenigingsfeest, toeristische tocht of schoolse activiteit. Ook is het mogelijk fietsen te huren voor een vakantietocht van enkele dagen of weken.
 

Annuleren bij slecht weer

Ton Tweewielers Fietsverhuur maakt graag de afspraak met u om tot 48 uur voor levering zonder kosten te annuleren bij een zeer slechte weersverwachting. Op tijd  overleg met Ton Tweewielers voeren is voldoende om zonder dubbele kosten uw alternatieve programma te voorschijn te halen.


Voor meer informatie over welke soort fietsen wij aanbieden kunt u contact opnemen met Ton Tweewielers Fietsverhuur. Bel ons via 0299-371922 of klik hier voor meer informatie over onze prijzen.